Dodano do koszyka

 

ZALOGUJ SIĘ





Nie masz jeszcze konta?

Aby robić u nas zakupy, musisz się zarejestrować i założyć konto klienta.


Załóż konto »
ISBN 978-83-63696-35-1
cena detaliczna: 49,90 zł
16,50 x 21 cm
oprawa twarda
288 str.
kategoria wiekowa 15+
dodaj do koszyka
49,90 zł   44 zł

Jadłonomia (wydanie II)

Kuchnia roślinna – 100 przepisów nie tylko dla wegan
tekst i fotografie: Marta Dymek
Najgłośniejsza polska książka o kuchni roślinnej – teraz w zmniejszonym, poręcznym formacie.

Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia?
Do czego wykorzystać natkę marchewki?
Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół?

Odpowiedzi na te i wiele innych pytań znajdziecie w bestsellerowej książce Marty Dymek – znanej z programu „Zielona Rewolucja Marty Dymek” twórczyni „Jadłonomii”, najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej.

W książce znajdziecie ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.



Autorka o sobie:
Mam na imię Marta i mieszkam na warszawskim Mokotowie. Kilka lat temu zaryzykowałam i rzuciłam pracę w agencji reklamowej, żeby poświęcić się w całości blogowi – wegańskie gotowanie i podróżowanie po świecie w poszukiwaniu nowych inspiracji to teraz moja praca na pełen etat.
Nareszcie wiem, że była to najlepsza decyzja w moim życiu, a dzięki niej wydałam książkę Jadłonomia. Kuchnia roślinna – 100 przepisów nie tylko dla wegan, która doczekała się już siedmiu dodruków, oraz nakręciłam swój program kulinarny „Zielona Rewolucja Marty Dymek”, który jest emitowany na antenie Kuchni+.
69,00 zł   62,00 zł
dodaj do koszyka
69,00 zł   62,00 zł
dodaj do koszyka
79,90 zł   64,00 zł
dodaj do koszyka
35,00 zł   25,00 zł
dodaj do koszyka
34,90 zł   26,00 zł
dodaj do koszyka