Dodano do koszyka

 

ZALOGUJ SIĘ





Nie masz jeszcze konta?

Aby robić u nas zakupy, musisz się zarejestrować i założyć konto klienta.


Załóż konto »
ISBN 978-83-63696-35-1
cena detaliczna: 49,90 zł
16,50 x 21 cm
oprawa twarda
288 str.
kategoria wiekowa 15+
dodaj do koszyka
49,90 zł   44 zł

Jadłonomia (wydanie II)

Kuchnia roślinna – 100 przepisów nie tylko dla wegan
tekst i fotografie: Marta Dymek
Najgłośniejsza polska książka o kuchni roślinnej – teraz w zmniejszonym, poręcznym formacie.

Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia?
Do czego wykorzystać natkę marchewki?
Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół?

Odpowiedzi na te i wiele innych pytań znajdziecie w bestsellerowej książce Marty Dymek – znanej z programu „Zielona Rewolucja Marty Dymek” twórczyni „Jadłonomii”, najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej.

W książce znajdziecie ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.



Autorka o sobie:
Mam na imię Marta i mieszkam na warszawskim Mokotowie. Kilka lat temu zaryzykowałam i rzuciłam pracę w agencji reklamowej, żeby poświęcić się w całości blogowi – wegańskie gotowanie i podróżowanie po świecie w poszukiwaniu nowych inspiracji to teraz moja praca na pełen etat.
Nareszcie wiem, że była to najlepsza decyzja w moim życiu, a dzięki niej wydałam książkę Jadłonomia. Kuchnia roślinna – 100 przepisów nie tylko dla wegan, która doczekała się już siedmiu dodruków, oraz nakręciłam swój program kulinarny „Zielona Rewolucja Marty Dymek”, który jest emitowany na antenie Kuchni+.
69,00 zł   62,00 zł
dodaj do koszyka
79,90 zł   64,00 zł
dodaj do koszyka
39,90 zł   35,90 zł
dodaj do koszyka
35,00 zł   25,00 zł
dodaj do koszyka
35,00 zł   31,50 zł
chwilowo brak